Twee bijeenkomsten in de Regenboog voor Merenwijkers vanaf 55 jaar.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Wat is voor u belangrijk in uw leven? Waar heeft u zin in? Wat geeft u energie? Wanneer voelt u zich eenzaam? Hoe gaat u om met verlies: van fysieke mogelijkheden, of van dierbare mensen om u heen? Het zijn vragen die op je pad kunnen komen als je ouder wordt.

Op twee dinsdagmiddagen in het najaar willen we daarover samen met u in gesprek gaan, tijdens twee bijeenkomsten onder de noemer ‘Zin in ´t leven!’ Bij elke bijeenkomst zal een spreker een inleiding verzorgen. Daarna drinken we samen een kopje koffie of thee, om vervolgens in groepjes met elkaar over het thema van die middag verder te praten.

De bijeenkomsten zijn op:
• dinsdag 12 oktober, 14.00-16.00 uur, met spreker Ellen Kruyt (geestelijk verzorger en eigenaar praktijk ‘Leven met lev’), over levensvragen.
• dinsdag 16 november, 14.00-16.00 uur, met spreker Kees van der Meer (huisarts bij praktijk ´t Joppe in de Merenwijk), over verlieservaringen.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle Merenwijkers van 55 jaar en ouder. U kunt er ook voor kiezen om naar één van de bijeenkomsten te komen. Wel graag uiterlijk een week voor de bijeenkomst aanmelden bij Jan Vis, visaard@gmail.com of tel.
06-38535810. Hier kunt u ook terecht voor vragen, bijvoorbeeld als u vervoer naar de Regenboog nodig heeft.