Ideeën, plannen en handen om samen feest te vieren

Eén van de belangrijke onderwerpen waar we in de AKM over spraken, was het aanstaande 50-jarige jubileum van de Regenboog.

In september 2021 zullen we als Regenboog vijftig jaar bestaan. Dat gaan we vieren! De contouren van dat jubileum beginnen zich af te tekenen.

Op zondag 16 februari hebben veel mensen bij de koffie daarvoor ideeën en plannen op vellen papier geschreven. Wat een creativiteit en enthousiasme sprak daar uit! Kijkt u eens in de ontmoetingsruimte naar de ideeën die daar al genoteerd staan.

Daarom een dringende vraag aan u allen:
Wilt u uw ideeën doorgeven?
Door ze op één van de vellen te schrijven of per email aan secretaris.AKM@kcregenboog.nl te sturen?  Graag vóór 15 april 2020.
Van dat alles gaat de AKM dan een mooi plan maken. Dat plan zal van ons allemaal zijn: inspirerend en feestelijk. En we willen anderen natuurlijk mee laten vieren.

En we zullen heel praktisch en realistisch te werk gaan: bij alle activiteiten zal er voldoende budget beschikbaar moeten zijn en ook zullen er voldoende mensen zo enthousiast moeten zijn, dat zij een onderdeel willen uitwerken en organiseren.

Denkt en doet u mee? We zijn heel benieuwd naar uw reacties!
Truus de Haan, Voorzitter AKM