De Paasbrodenactie kent een lange traditie sinds de opening van het Diaconaal Centrum. De Bakkerij ontleent niet voor niets haar naam aan de oude Armenbakkerij die eeuwenlang brood bakte voor Leidse gezinnen, die in zware economische tijden maar moeilijk de eindjes aan elkaar konden knopen. Met de bestelling van een Paasbrood, zorgt u voor een feestelijke aanvulling op uw ontbijttafel en geeft u het werk van De Bakkerij een welkom steuntje in de rug. De opbrengst is bestemd voor het werk van de samenwerkende Diaconieën in De Bakkerij (RK en PgL). Een Paasbrood van 400 gram kost € 5,00. Daarvan komt € 1,35 ten goede aan De Bakkerij.

U kunt een Paasbrood tot uiterlijk 8 maart 2021
hier eenvoudig bestellen en direct betalen.

Bestellen is ook mogelijk bij Peterhans van den Broek per e-mail (peterhansvandenbroek@gmail.com) met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer of telefonisch (071-5213837)

Op zaterdag 27 maart en zondag 28 maart tussen 11 en 12 uur kunt u het Paasbrood afhalen in De Regenboog. Mocht u niet in staat zijn het af te halen dan zorgen we ervoor dat het thuis wordt bezorgd.