Zondag 7 maart ging een nieuw activiteit van start voor de komende 4 weken (dus tot 28 maart)
Wie belangstelling had kon na de viering naar de Regenboog komen. Daar werd om 11 uur een kopje koffie of thee verstrekt met een koekje. Daarna ging men in stellen een wandeling van ongeveer een half uur maken door de wijk met een vraag op zak die door de voorganger gesteld was naar aanleiding van de overweging. Tijdens de wandeling werd gezellig bijgepraat maar ook de vraag van deze zondag was gespreksonderwerp.
Op deze eerste zondag was er al best veel belangstelling. Het was een warm weerzien van de mensen. Na de ontvangen koffie ging men rustig op pad. Het was gelukkig droog en bijna iedereen liep een rondje langs de kinderboerderij en door het groene wijkpark. Iedereen genoot van dit ontspannen weerzien. U bent van harte uitgenodigd om een van volgende keren deel te nemen en elkaar in een combinatie van wandelen, koffie drinken en een goed gesprek te ontmoeten.

Zo gaat het.
Na de viering van 10 uur komt- wie dat wil- naar de Regenboog. Daar staat vanaf 11.00 de koffie/thee klaar om mee te nemen. Met een vraag op zak die door de voorganger gesteld is, gaat u met iemand anders een wandeling maken. Tijdens de wandeling gaat u samen gezellig koffie drinken, bijpraten en u hopelijk ook even met de vraag van deze zondag bezig houden. Geniet samen van de wandeling en de ontmoeting en houd het bij ongeveer een half uur tot drie kwartier lopen.
Als u langer wilt wandelen, bespreek dat dan even samen, want niet ieder kan zo lang te voet op pad. Bij alle weersomstandigheden gaat de wandeling door, neem dus zondag een paraplu mee, want er is regen voorspeld. Voor wie niet kan lopen worden er twee statafels buiten klaargezet. Veel plezier en natuurlijk: houden we samen de coronaregels in acht!