De werkgroep diaconie heeft zich, op verzoek van de AKM, gebogen over een passend goed doel en dat zijn er zelfs twee geworden!
We doen mee met de sinterklaas actie van de Stichting Voor Elkaar in Leiden. Deze stichting regelt een  sinterklaascadeautje voor kinderen die dat anders misschien niet of nooit krijgen. De kinderen worden o.a. gevonden  via de voedselbank en vluchtelingenhulp. Hier vindt u het vrijwilligersformulier waarop u kunt invullen wat u voor de sinterklaas actie kunt doen. Zet bij de opmerkingen dat u meedoet vanuit de Regenboog. Doe mee!!!

 

Het hele jubileum seizoen willen we aandacht geven aan de Stichting Het vergeten Kind. Deze stichting verzorgt allerlei activiteiten voor kwetsbare kinderen: voor kinderen die helaas niet een fijn kinderleven hebben.
U kunt uw gift overmaken op rekening  NL70 INGB 0002 5811 91 van de AKM onder vermelding van Het vergeten Kind.
Misschien kunt u zelf in uw eigen omgeving activiteiten bedenken die geld opleveren voor deze stichting, bijvoorbeeld door op een verjaardag of op een andere feestelijke bijeenkomst een bijdrage te vragen voor Het vergeten Kind. Er is veel te lezen over het werk van deze stichting op de website van Het vergeten Kind.
Laten we samen ons best doen voor de kinderen die het veel minder goed hebben dan onze eigen (klein-)kinderen.
Namens de werkgroep diaconie
Ada Minne en Cecile Werner