Zaterdagmiddag rond zes uur werd het druk bij de Regenboog. Op de avond voor de startzondag, of zo als wij dat noemen DE Regenboogzondag, werd een nieuwe activiteit gelanceerd. DINNER2KERK.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Regenbogers gingen bij elkaar eten. Op één adres het voorafje daarna de hoofdmaaltijd bij een ander om tenslotte gezamenlijk het dessert en de koffie in de Regenboog te gebruiken.
Een klein groepje bestaande uit Willy, Truus en Heleen hadden een logistiek wondertje verricht en er voor gezorgd dat alle deelnemers bij aanvang in de Regenboog een enveloppe kregen waaruit bleek wie waar, wat ging eten. Het was natuurlijk een volslagen verrassing. Hoewel uiteraard de mensen die zich opgegeven hadden om een gang te koken al wel wisten hoeveel gasten ze zouden ontvangen.
Dominee Mirjam opende de activiteit door ons er aan te herinneren dat dit heel goed aansloot bij de wijze waarop de eerste christen gemeenten samen de maaltijd vierden. Na een kort zegen gebed vertrok ieder naar de net aan hem/haar/hen geopenbaarde gastlocatie. We zwermden uit over de Merenwijk en een enkeling ging zelfs helemaal naar Leiderdorp.
Voor het entree was tijd ingeruimd tot iets voor half zeven. Want om half zeven moest iedereen naar de kokers van de hoofdmaaltijd. Daar was gelukkig weer wat meer tijd (tot bijna 20:15).
Om 20:15 was iedereen weer terug in de Regenboog om te genieten van de pudding die voor ALLE deelnemers klaar stond en door Nel was gemaakt.

Aansluitend werd afgesloten met een kopje koffie of thee en de vraag aan de groep: “Hoe hebben jullie dit ervaren?” Een en al positieve reactie leverde dat op. “Wat leuk om elkaar op deze manier beter te leren kennen”. “Het was zo gezellig met elkaar en op een fijne ontspannen manier.” “Moeten we vaker doen!”, “Leuk verrassing wie er op bezoek kwam en hoe bijzonder waren de verhalen die we met elkaar uitwisselden.”

Bij de start is gevraagd om foto’s van de verschillende ontmoetingen te maken. Een paar zijn al binnen, maar er zijn er vast veel meer. Het zou mooi zijn als we daar een collage van zouden kunnen maken. Stuur je foto(‘s) naar info@kcderegenboog.nl en wij zullen zien wat we er mee kunnen doen.
Voor nu een paar foto’s van begin, vertrek vanaf de Regenboog en de afsluiting waarbij de mensen die er veel tijd in hadden gestopt om het allemaal mogelijk te maken door Mirjam uitbundig werden bedankt.