Onze kerk heeft voor al onze gemeenteleden een eigen betekenis. Een plek om tot jezelf te komen of anderen te ontmoeten, een gebouw om tot rust te komen, te gedenken, een plek om te vieren en te geloven. We willen een plek zijn waar iedereen terecht kan, of je nu lid bent of niet.

De kerk moet voor zijn eigen inkomsten zorgen en er zijn veel kosten. Zoals het onderhoud en beheer van het kerkelijk centrum, gas, water, elektra en de salarissen van de beroepskrachten. Daarnaast zijn ook aan de activiteiten, die voor jong en oud worden georganiseerd, kosten verbonden. Voor al deze kosten vragen we aan onze gemeenteleden jaarlijks om een financiële bijdrage. Dat doen we via de Actie Kerkbalans, ieder jaar in januari.

Geeft u ook om onze kerk? Doe dan mee en geef als het kan ruimhartig. Samen kunnen we van betekenis zijn en blijven, ook voor de mensen om ons heen.

Geef voor je kerk.
Ook in 2020 is het thema van de campagne: “Geef voor je kerk”. De actieperiode is van 20 januari t/m 31 januari 2020. De enveloppen worden vanaf maandag 20 januari 2020 bij u thuis bezorgd en uiterlijk 28 januari 2020 weer opgehaald. Degenen die digitaal de jaarlijkse toezegging doen, ontvangen per e-mail bericht.
Namens de werkgroep Actie Kerkbalans,
Elly Visser.